Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
  ​
 


Joan Rostgaard Michelsen (TR) og Mette Skov Agger, Aarhus Kommunale Tandpleje

Løn og ansættelse 


Den rådgivning du får i ATO er 100 % skræddersyet til dig som ansat tandlæge uanset, om du skal ansættes eller er ansat i privat tandlægepraksis eller i den kommunale tandpleje. 
ATO har mange års erfaring i rådgivning om de individuelle ansættelseskontrakter der anvendes i privat tandlægepraksis ligesom vi har mere end 25 års erfaring med de kommunale overenskomster og løn- og arbejdsvilkår i den kommunale tandpleje.  
Vi har specialiseret os i at varetage de ansattes tandlægers interesser, og yder derfor rådgivning, som er uafhængig af din arbejdsgivers interesser.

Privat ansat


Ansættelse i privat tandlægepraksis sker på baggrund af en individuel ansættelseskontrakt. Du kan få rådgivning om den ansættelseskontrakt, du bliver præsenteret for af din arbejdsgiver. Du kan også vælge at præsentere din arbejdsgiver for ATO's forslag til ansættelseskontrakt, som du finder her.


Hvis du allerede er medlem kan du finde nyttige informationer om privat ansættelse, hvis du logger ind på hjemmesiden under hovedmenupunktet LØN & JOB, og undermenupunktet Privat ansættelse​

Ring og få råd fra ATO, når du skal forhandle ny kontakt eller genforhandle din eksisterende kontrakt.

ATO kan kontaktes mandag til fredag fra kl. 9-15 på tlf. 33 14 00 65 eller på mail info@ato.dk 


Kommunalt ansat

Ansættelse i kommunal tandpleje sker på baggrund af overenskomsten med KL (Kommunernes Landsforening) for tandlæger og et ansættelsesbrev. Du kan få hjælp fra ATO’s tillidsrepræsentanter eller direkte fra ATO’s sekretariat til en vurdering af, om den løn du tilbydes svarer til det, der normalt tilbydes for tilsvarende funktioner og erfaringer. ATO har gennem mange år indsamlet løndata fra kommunale ansættelser til brug for TR og ATO’s rådgivning af det enkelte medlem og til brug for lokallønsforhandlingerne i de enkelte kommuner.

Hvis du allerede er medlem kan du finde nyttige informationer om løn- og ansættelsesvilkår i din kommunal ansættelse, hvis du logger på vores hjemmeside under hovedmenupunktet LØN & JOB, og undermenupunktet Arbejdsmarkeds ABC 

Ring og få råd fra ATO, hvis du skal ansættes eller allerede er ansat i den kommunale tandpleje og har spørgsmål til dine løn- og ansættelsesvilkår

Du kan også læse Hannes erfaringer med ATO og lønforhandling  Se folder om løn 


ATO kan kontaktes mandag til fredag fra kl. 9-15 på tlf. 33 14 00 65 eller på mail info@ato.dk ​

 
 

Bliv medlem!10 gode grund til at blive medlem