Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

​​Lønforhandling


I ATO hjælper vi dig med råd og vejledning om løn og ansættelse uanset om du er ansat privat, kommunalt, eller i begge sektorer.

Privat ansat

Du kan få rådgivning om den ansættelseskontrakt, du bliver præsenteret for af din arbejdsgiver. Du kan også vælge at præsentere din arbejdsgiver for ATO's forslag til ansættelseskontrakt, som du finder her.


Hvis du allerede er medlem kan du finde nyttige informationer om privat ansættelse, hvis du logger ind på hjemmesiden under hovedmenupunktet LØN & JOB, og undermenupunktet Privat ansættelse​

Ring og få råd fra ATO, når du skal forhandle ny kontakt eller genforhandle din eksisterende kontrakt.

Du kan sende din kontrakt til sikkerpost@ato.dk

ATO kan kontaktes mandag til fredag fra kl. 9-15 på tlf. 33 14 00 65 eller på mail info@ato.dk 

Kommunalt ansat

Du kan få hjælp fra ATO’s tillidsrepræsentanter eller direkte fra ATO’s sekretariat til en vurdering af, om den løn du tilbydes svarer til det, der normalt tilbydes for tilsvarende funktioner og erfaringer. ATO har gennem mange år indsamlet løndata fra kommunale ansættelser til brug for TR og ATO’s rådgivning af det enkelte medlem og til brug for lokallønsforhandlingerne i de enkelte kommuner.

Ring og få råd fra ATO, hvis du skal ansættes eller allerede er ansat i den kommunale tandpleje og har spørgsmål til dine løn- og ansættelsesvilkår

Du kan sende din lønaftale til sikkerpost@ato.dk​

ATO kan kontaktes mandag til fredag fra kl. 9-15 på tlf. 33 14 00 65 eller på mail info@ato.dk December 2021