Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Runa Forsikring. Men som medlem af Ansatte Tandlægers Organisation kan du.

I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er dig – og alle andre medlemmer. 

Runa Forsikring driver en forretning, der handler om at skabe fordele for medlemmerne, og de er kendt for at være der, når de har brug for hjælp. Det kan du blandt andet se ved at læse medlemmernes anmeldelser af Runa Forsikring på Trustpilot. 


Forsikringer til dit behov
Du kan købe alle privatforsikringer hos Runa Forsikring, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere. 
Er du stadig studerende, er der en helt særlig studieforsikring til dig.
Når du har haft en indboforsikring hos Runa Forsikring i tre år, er du i øvrigt berettiget til loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

Glæd dig til vores digitale løsninger

Som medlem får du mere end bare en god forsikring. Glæd dig også til: 

  • Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade. 
  • Sammen med dig vil Runa Forsikring forhindre skader. De vil arbejde på at bruge de muligheder, ny teknologi giver, for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt.
 
 
Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring.
Ring, og få et tilbud på 33 95 76 82, eller læs mere på Runa Forsikrings hjemmeside.​ 

Eller se nedenfor, hvor nemt det er at få et tilbud fra RUNA forsikring. Du skal oplyse dit ATO-medlemsnummer, når du henvender dig.

Du kan sammenligne priser på forsikringer på www.forsikringsguiden.dk

ATO-forsikringsforløb-2019.jpg


 
Kontaktperson i ATO: Lene Juul Jensen, 33 14 00 65 / ljj@ato.dk