Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Medlemsfordel: Gå-hjem-møde: FN’S 17 VERDENSMÅL

De næste 10 år er handlingernes årti for FN’s 17 verdensmål. Der er tale om meget vigtige beslutninger og handlinger – globalt og lokalt. Mød professor  Steen Hildebrandt, som giver os et knivskarpt indblik i verdensmålene, og hvad de betyder for os.

For første gang i verdenshistorien har vi fået nogle fælles mål at forholde os til, som virksomheder, kommuner, forbrugere, politikere, mv. Det er 17 mål, der er formuleret i meget generelle vendinger. Det betyder, at der på en måde er frit valg: Man kan vælge det standpunkt, at dette er så generelt og bredt formuleret, at det er umuligt at forholde sig til det. Eller man kan vælge at se den substans, der også er i alle målene, nemlig at dette også handler om mig. Det handler om alle.

I Danmark handler det bl.a. om at transformere det fantastiske danske velfærdssamfund til også at være et bæredygtigt velfærdssamfund, hvor byggeri, landbrug, turisme, transport, industriel produktion m.m. ikke bare er effektive erhverv, men også er bæredygtige erhverv og aktivitetsområder.

Oplægsholder er Steen Hildebrandt, R, Ph.D., professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet og en af Danmarks mest toneangivende og dagsordenssættende stemmer, når det gælder verdensmålene. Medlem af en række tænketanke og bestyrelser for erhvervsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner. Steen Hildebrandt er forfatter til en lang række bøger og artikler og er bl.a. medforfatter og redaktør af bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv” (2016).

Målgruppe: Alle medlemmer er velkomne. 

Pris: Det koster 125 kr. for medlemmer af ATO at deltage.

Arrangør: Folkeuniversitetet i København i samarbejde med ATO, FAOD samt Forbundet Kultur og Information.​