Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Forstå din hjerne - medlemsfordel med rabat

Hvorfor er din hjerne så fantastisk klog og så pokkers dum? Ved at forstå de strukturer, som vi har tilfælles med mange andre dyr, kan du blive bedre til at få din hjerne til at gøre det du gerne vil.

Din hjerne udviklede sig til at overleve sult, kulde, vilde dyr. Nu skal den overleve i en verden med informationstsunami, snacks på hvert gadehjørne og underholdning 24/7. Det er derfor en udfordring at holde fokus, spise sundt og få nok søvn. Hvorfor går tiden f.eks. hurtigere og hurtigere, når man bliver ældre? Og hvordan holder man sin hjerne skarp med alderen?

Forstå hvordan din hjerne arbejder, hvordan den økonomiserer med energien og hvordan ældgamle hjernestrukturer påvirker os.

Oplægsholder er Charlotte Koldbye, cand.mag.

Charlotte har arbejdet en lang årrække som videnskabsjournalist i DR, på Radio 24Syv, på Experimentarium og som selvstændig, hvor hun har formidlet naturvidenskab til børn og voksne i artikler, radio og video. Charlotte er bl.a. medforfatter til bogen “Hverdagshjerner” (2008) og forfatter til bogen ”Mig og min hjerne” (2019), en fagbog for børn, der giver tankevækkende og letforståelige svar på, hvorfor vi handler, føler og reagerer, som vi gør.

Målgruppe: Alle medlemmer er velkomne. 

Pris: Det koster 125 kr. for medlemmer af ATO at deltage.

Arrangør: Folkeuniversitetet i København i samarbejde med ATO, FAOD samt Forbundet Kultur og Information.​