Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Webinar: Rekruttering og onboarding på den gode måde

​Webinar for ledere:

Rekruttering og onboarding på den gode måde

Tirsdag den 21. juni 2022 kl. 09.00-10.30

”Hør, hvordan du mest optimalt tilrettelægger rekrutteringsprocessen for at finde den rigtige kandidat til jobbet.”

De fleste ledere ved, hvor vigtigt det er, at man får matchet ledige stillinger med medarbejdere, som opfylder de krav, som stilles i denne stilling, og passer ind i miljøet på arbejdspladsen. Det kan koste dyrt og have mange negative konsekvenser at fejlrekruttere nye medarbejdere. Fx belaster det nuværende medarbejdere, der kan være opgaver, som ikke bliver løst, kundeporteføljer som ikke bliver plejet, udviklingsopgaver, som må sættes på pause og stop for at tage nye opgaver ind. Omkostningerne ved en fejlrekruttering kan hurtigt koste over en årsløn. Som tommelfingerreglen siger man, at det koster fra 75 til 150 pct. af en årsløn at fejlrekruttere.

På dette webinar hører du om, hvilke overvejelser du bør gøre dig før rekrutteringsprocessen, og hvad du skal gøre under selve rekrutteringen. Du får desuden gode råd til, hvordan du bygger bro mellem den valgte kandidat og onboardingen i din organisation.

Webinaret vil veksle mellem oplæg, spørgsmål og fælles refleksion.

Oplægsholder er Danny Bukh Almstrup, chef for HR, Karriere, Kurser og Netværk i Pharmadanmark.   Danny er uddannet cand. mag og har 15+ års erfaring med HR og har bl.a. arbejdet med rekruttering i Mecuri Urval


dannyBu.jpg.png


  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet
  • Det er en fordel med head set
  • Du modtager i god tid før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret, der afvikles via Zoom
  • Webinaret bliver optaget

Målgruppe og tilmelding: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det koster 200 kr. at deltage og det er kun for medlemmer.

Tilmeld dig på www.ato.dk via ”Arrangementer”. Tilmeldingsfristen er fredag den 17. juni.

Arrangør: Arrangementet er ét i rækken af arrangementer for ledere under titlen ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder”.


Webinaret er arrangeret af Den Danske Dyrlægeforening i samarbejde med Konstruktørforeningen, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA, Forbundet Kultur og Information og Danske Scenografer.

 

Alle_foreninger.jpg
Disclaimer

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig webinaret.