Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Webinar: Biasbevidst ledelse – minimer dine ubevidste bias

​Deltag på webinaret og få indsigt i, hvordan ledere minimerer ubevidste bias ved at invitere forskellighed ind i organisationer og lade den udfolde sig både menneskeligt og teknologisk.

Gennem fokus på inklusion undgås klassiske faldgruber i beslutningsmønstre, og der skabes gode rammer for nytænkning.

Den biasbevidste leder ved, at det ikke nytter at terpe bias for at undgå dem. Det er mindsettet der skal trænes for at finde frem til de rette løsninger. På webinaret inddrages nye perspektiver på magt i relationer, som har afgørende indflydelse på mulighederne for at blokere bias. Du vil få konkrete redskaber inden for områderne digital ledelse, adfærdsledelse og inkluderende ledelse.   
Christina Ottsen, ph.d. i psykologi og diversitetsstrategisk ledelseskonsulent i Mannaz stiller skarpt på bl.a. magt og ulige relationer, og hvordan løsninger ikke sker uden kulturforandringer på arbejdspladserne. Hvorfor ledelsen skal gå forrest? Og hvordan man håndterer udfordringerme som en fælles proces, hvor alle påtager sig et kollegialt og individuelt ansvar.


Webinaret afvikles med et oplæg, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.


Christina Ottsen har sammen med Sara Louise Muhr, professor ved Institut for Organisation på Copenhagen Business School, skrevet bogen ”Biasbevidst ledelse - sæt diversitet i spil og træf bedre beslutninger”.


christina-lundsgaard-ottsen.pngLæs mere om Christina her: Mannaz styrker sin indsats inden for diversitet og inkluderende ledelse | Mannaz


Målgruppe: Alle ledere og medlemmer der har ambitioner om ledelse. Det koster 200 kr. at deltage, og du skal være medlem af ATO for at tilmelde dig.


Arrangør:Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder.


Møderækken er arrangeret af DM i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen, Forbundet Kultur og Information

MorgenmoederElleveLogoerSamletDecember2020Web.jpgDa morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På morgenmødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig morgenmødet


Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager, får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til os.