Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Morgenmøde for ledere: Inbetweeners

Flere og flere udpeges til projektledere, faglige ledere, konsulenter og teamkoordinatorer. De er ikke chefer med personaleansvar. De er ikke medarbejdere. De er noget midt imellem. Hvordan klarer du dig i rollen som ”inbetweener”?

Mange større virksomheder reducerer antallet af ledere og skubber ansvar nedad til lokale enheder og medarbejdere tættere på faglighed og kerneydelser. Der er derfor behov for ledere uden formelt personaleansvar til at udfylde de nye mellemrum i organisationerne, som får større og større betydning for forretningens drift og udvikling.

Birger Søndergård kalder denne position for en ”inbetweener”. På morgenmødet giver han dig gode råd til, hvordan du bedst klarer dig i rollen - og også om, hvordan du leder en inbetweener.

Oplægsholder er Birger Søndergård, ledelseskonsulent og lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Han underviser bl.a. i team- og projektledelse og er konsulent inden for teamudvikling. Han er aktuel med bogen ”Leder og ikke leder – Om inbetweenere i organisationer”​ (Samfundslitteratur, 2021), som han har skrevet sammen med Pernille Damm Mønsted Pjedsted, ph.d. på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar. Begrænset antal pladser.

Deltagergebyr: Det koster 250 kr. ekskl. moms at deltage (morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere)

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af arrangementer under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.


 

Møderækken er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM, FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen.