Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

​Velkommen til Mine sider

 

På min side kan du under Profil finde de data, vi har registreret om dig i vores medlemssystem. Samtidig kan du elektronisk meddele os rettelser til dine data. Du kan også følge med i dine personlige sager om løn- og ansættelsesvilkår.
 
Det er dog kun de fremadrettede sager, der vil blive tilgængelige, da denne facilitet er knyttet til et nyt journalsystem og en ny måde at journalisere sagerne på. På Netværk kan du få et overblik over alle foreningens netværk og selv oprette nye.
 
VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DU IKKE KAN RETTE OPLYSNINGERNE FRA SMARTPHONE OG MAC

 


 

Oversigt over point og kurser

Under Profil vil du også fremadrettet kunne finde KE point for de kurser, som arrangeres af ATO, og som du deltager på. Du har samtidig mulighed for selv at lægge de historiske data på samt andre kurser, så du her kan vedligeholde et efteruddannelses bilag til dit CV. Du vil også finde en mappe med dine kursusbeviser for kurser arrangeret af ATO, og du kan selv lægge kursusbeviser for tidligere kurser ind samt kursusbeviser fra andre kursusudbydere.
 
Vi mangler fortsat en afklaring af, om lokalforeningerne kan benytte systemet. Det handler bl.a. om datasikkerheden i relation til dine personlige data. Den vil vi selvfølgelig ikke gå på kompromis med.
 

Mine netværk

Endelig finder du Mine Netværk. Du eller andre kan oprette faglige netværk på netop det eller de fagområder, der interesserer dig.
 
Ved oprettelsen af et netværk beslutter du, om det skal være åbent eller om den, der administrerer netværket skal acceptere de kolleger, der ønsker at være med. Til et netværk er knyttet et diskussionsforum, hvor der kan ske erfaringsudveksling, debat osv. 
 
Herudover er knyttet et dokumentarkiv, hvor deltagerne kan lægge dokumenter, billeder m.m., som deltagerne ønsker at dele. Netværkene bliver kun så aktive, som du selv gør dem til.
 
Vi opfordrer derfor medlemmerne til at bruge muligheden for at skabe stærke, faglige fællesskaber.
 
Tryk på linket nedenfor for at se eller oprette et netværk.
 
 

Rigtig god fornøjelse.